Gezond aan het werk

Leefstijlcoaching voor bedrijven

Het aangename met het nuttige combineren, dat kan voor een bedrijf goede motivatie zijn om met de workshops aan de gang te gaan deze kunnen ook in combinatie worden toegepast b.v. wat kies ik en aansluitend een kooksessie, of hoe kan ik ontspanning vinden en aansluitend bewegen, uiteraard zijn er ook nog andere combinaties mogelijk, afhankelijk van wat er leeft in een bedrijf.

Door op een laagdrempelige manier de verandering van leefstijl aan te bieden, wordt de veerkracht van medewerkers vergroot en ondersteund. In het bedrijf zelf kunnen aanpassingen bijdragen aan een betere en gezondere leefstijl. Feniks leefstijl coaching kan een op maat traject aanbieden voor bedrijven zodat deze aanpassingen kunnen worden geïmplementeerd. Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden in kaart kunnen brengen. Prijs op aanvraag.

Minder verzuim en meer motivatie

Voor bedrijven is het prettig om gezonde en fitte mensen in dienst te hebben, zij verzuimen minder en werken meestal met meer motivatie.

Om mensen in de organisatie aan een betere leefstijl te laten werken kan een leefstijl interventie een goede extra optie zijn. Het veranderen van leefstijl is niet leeftijd gebonden. Het is altijd de moeite waard om te investeren in een gezonde leefstijl. Ondanks dat jonge mensen soms meer werken en minder verzuim lijken te hebben (wat statistisch niet zo is) zijn ze gevoelig voor een slechte leefstijl.

Om in de gehele organisatie zoveel mogelijk gezonde en fittere mensen te laten werken is een korte bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur voldoende om het personeel bewust te maken van het belang van een betere leefstijl en hoe dit toe te kunnen passen.

Feniks Leefstijlcoaching biedt bedrijven de mogelijkheid om zo’n bijeenkomst op locatie uit te voeren.
Vanzelfsprekend wordt de bijeenkomst op maat voor elke specifieke organisatie of afdeling gemaakt. Prijs op aanvraag.

Bedrijven die een traject leefstijlcoaching voor de medewerkers willen aanbieden kunnen profiteren van een aantrekkelijke groepsprijs. Prijs op aanvraag.

Voor ondernemers

Door ook in het bedrijf zelf aanpassingen door te voeren kan een bijdrage worden geleverd aan een betere en gezondere leefstijl. Feniks leefstijl coaching kan een op maat traject aanbieden voor bedrijven zodat aanpassingen kunnen worden geïmplementeerd die een bijdrage leveren aan een gezondere en prettigere werkomgeving.

Neem contact met ons op zodat wij de mogelijkheden in kaart kunnen brengen. Prijs op aanvraag.

Bedrijven & organisaties

Workshops voor bedrijven

Wij geven diverse workshops speciaal voor bedrijven. Kijk snel verder.

Scroll naar top