Wie zijn wij?

We stellen ons graag aan je voor

Anneke Huijbregts

Leefstijlcoach en huidtherapeut

Jarenlang heb ik zelf verschillende diëten geprobeerd om af te vallen. Voor een tijd ging dit goed, maar al snel verviel ik weer in mijn oude ongezonde gewoontes. Dit ging op den duur ten koste van mijn gezondheid. Ik besloot dat ik niet langer zo door kon gaan en ging op zoek naar een manier om gezonder te gaan leven zonder het volgen van een dieet.

Ook in de praktijk als huidtherapeute kwam en kom ik mensen tegen die worstelen met hun leefstijl.

Ik wil anderen die ook al jaren met hun gezondheid of gewicht worstelen laten zien dat een verandering wel degelijk mogelijk is, met de juiste ondersteuning en motivatie. Daarom ben ik de opleiding tot leefstijlcoach gaan doen, hierdoor heb ik de tools om mensen te begeleiden naar een betere leefstijl.

Leefstijl is niet het volgen van een dieet en nooit meer snoepen. Leefstijl is het vinden van een balans in het dagelijks leven die goed vol te houden is. Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk, maar inmiddels ben ik ook vele kilo’s afgevallen en zit ik veel lekkerder in mijn vel dan ooit te voren.

anneke-huijbregts-leefstijlcoach-breda
amanda-huijbregts-leefstijlcoach-breda

Amanda Huijbregts

Leefstijlcoach en maatschappelijk werkster

Tijdens mijn werk als maatschappelijk werker kom ik regelmatig mensen tegen die moeite hebben met verschillende aspecten van hun gezondheid.

Veel mensen hebben moeite met overgewicht en de belemmeringen die dit in het dagelijks leven met zich mee brengt. Andere mensen hebben veel stress of moeite met een goede nachtrust. Zij hebben vaak al verschillende hulpverleners bezocht, zonder het beoogde resultaat.

Al deze “problemen” hebben iets met leefstijl te maken. Ik heb mij vervolgens volledig verdiept in leefstijl coaching en alles wat hier mee te maken heeft. Toen ik vervolgens hoorde dat er ook een mogelijkheid was om zelf leefstijlcoach te worden en mensen op een natuurlijker manier zich weer fit en gezond te laten voelen heb ik geen seconde geaarzeld en mezelf meteen ingeschreven voor die opleiding. Inmiddels ben ik afgestudeerd HBO leefstijlcoach.

Scroll naar top